Živě - Vy - My

rozhovory o životě

Umění říci NE

V tomto díle našeho podcastu se zaměříme na umění říci ne – proč je důležité umět odmítat a jak nám to může pomoci k lepším vztahům a rovnováze v životě. Zjistíte, jak efektivně nastavit hranice, aniž byste se cítili provinile. Naučte se říkat "ne" s jistotou a respektem k sobě i ostatním.

Jak si správně přát

V tomto díle se zaměříme na umění přání a jeho vliv na náš každodenní život. Společně prozkoumáme, jak funguje naše mysl, jak správně formulovat přání a co je potřeba k tomu, aby se naše sny staly realitou. Zjistíte i to, jaké chyby při přáních nejčastěji děláme a jak se jim vyhnout.

Zažité vzorce chování, postoje a paradigmata

Zažité vzorce chování často nevnímáme, ale ovlivňují naše rozhodnutí každý den. Pojďme prozkoumat, jak tyto neviditelné síly utvářejí náš život a co můžeme udělat, abychom je vědomě změnili.

Umění a důležitost zahálky

Stane se vám, že občas vypustíte, vypnete a neděláte nic? A umíte zahálet správně a bez výčitek? Druhý díl rozhovorů Živě - Vy - My přináší právě toto téma.

O štěstí

První epizoda na téma, které provází naše kroky napříč Živemií. Štěstí. Čekat na něj, nebo přijmout skutečnost, že štěstí je otázkou našeho vlastního rozhodnutí. Poslechněte si, jak se na to dívá Věrka se Zuzkou.